SERVICII CEFIN TRUCKS

Specialistul tau in camioane
Cefin Trucks activeaza de aproape 20 de ani in domeniul auto ca furnizor de servicii si produse pentru profesionistii din lumea transporturilor. Activitatea noastra integreaza atat achizitiile cat si vanzarea de camioane si semiremorci rulate apartinand tuturor marcilor.
Finantare
Punem la dispoziția clienților nostri o serie întreagă de servicii financiare pentru achizitia de camioane prin intermediul partenerilor de încredere din domeniul financiar.
Soluțiile de finanțare sunt personalizate in functie de nevoile fiecarui client, oferind pe langa flexibilitate și predictibilitatea atât de importantă în domeniul afacerilor.
Cefin Trucks beneficiază de parteneriate atat la nivel national cat si la nivel international, iar gama de servicii financiare oferite asigura soluții variate, perfect adaptate pieței din România.
Servicii telematice
Camioanele Cefin Trucks pot fi livrate, la cerere, cu sistem GPS și abonament de Fleet Management asigurat de VIASAT SYSTEMS. Aceasta soluție profesională de monitorizare permite proprietarului să aibă la îndemână toate informaţiile tehnice şi operaţionale legate de vehicul si funcționează perfect integrat în orice sistem ERP de companie sau ca furnizor independent.

Dintre serviciile furnizate:
  • Date GPS: localizare, viteza, Km parcursi, Km bord
  • Date de la computerul de bord al camionului: consum ars la injectoare, regim de functionare motor, stil conducere sofer (turatii, franari, medii viteza),  greutate axul 2, nivel combustibil (de la sonda camionului)
  • Blocare motor de la distanta, ore functionare sirocco/ PTO/ Compactor/ etc.

Reparatii pentru camioane si remorci
Peste 25 ani de experienta in reparatii pentru camioane si remorci.
Efectuam reparatii complexe de mecanica, electrica si tinichigerie pentru toate tipurile de vehicule si semiremorci